GOOOAL

Tja! Det är jag som är flitiga Albert. Pluggar som fan nu mera, imponerade? Jag är iallafall. Idag har jag ätit pizza (Självklart köpt på mitt ställe, hos bröderna Muhammed och Abdulla). Fina grabbar det där.

****

Sverige förlorade i OS hockey, ve och fasa. Då var det bara lite mindre hockey klockan 6, det var juh "synd". Själv vaknade jag av att 3 av mina grannar skrek "JJAAAAAAAAAAAAAA" i kör. Sverige gjorde då 2-2. Avdelning; Uppstigning? Japp.

Slog på tv;n och såg att en svensk åkte ut för att han, typ, tittade på en slovak. Hej och hå vilken manlig sport hockey är.
Petar någon på målvakten får denna spö av målvaktens lagkompisar. Vafan, målvakterna får väll spöa den själva? Jag hade velat pucklat på han själv ist för att någon annan ska göra det, han jävlades ändå med mig? Låt mig sköta det själv! Kan själv! :D



Over N Out Joacim



Bells of freedom!

Tjenare. Hysterin är fortfarande total efter snön som kom i helgen, dock väldigt roligt att läsa om.

Att tex Aftonbladet skriver "EXTREMVÄDRET" med en krigsrubrik är kanske inte så konstigt, detta väder tycks påvärka 8.999.999 svenskar, ja sen är det jag som gillar att läsa om rabaldret.
Det bästa är iallafall att de använder samma rubrik till att Zlatan Ibrahimovic får böta 50.000 kronor till sin klubb Barcelona för att han åkt skoter, det var tydligen något med skaderisken. Men seriöst?

*****

Angående snövädret så kollade jag runt lite på Facebook efter några kul kommentarer. Jag fann dessa;

"Om SJ skött tågtrafiken under andra världskriget hade aldrig förintelsen ägt rum"
"Jag tror snön är ett nazistiskt påfund! Bara för att få sätta upp "Varning för ras" skyltar"
"Jaha, då har vår kära arena gått sönder. Jag blir rasande" (Angående att Arena Vänersborgs tak rasade in)

Mycket roliga kommentarer! Nästan SNÖpligt att man inte kom på någon själv.

*****

Igår läste jag en artikel om en kille som köpt hasch i Eslöv, han blev missnöjd och gick raka vägen till Polis stationen för att reklamera det "preparerade" knarket som, han trodde, ha blivit blandat med LSD.

Citat från artikeln: "Inför ögonen på de häpna poliserna berättade han att han hade rökt hasch i tio år, men kände sig rökt på den senaste leveransen. Varpå han tog fram en provbit som han ville få analyserad"

Det absolut skönaste är att en polis säger att detta kanske kan räknas som misshandel. AVDELNING; Hahahahahahaha *Andnings paus* hahahaha är det ett skämt eller?

Då måste det vara falsk marknadsföring om man får hem en snygg tjej som är kass i sängen? typ`?

*****

Angående aborter, från ett ämne till ett annat. Det kan väll knappast räknas som mord? Jag menar, om det är så att det gör det så sysslar miljader killar med massmord varje dag.

Kristendomen är en skön religon tycker jag. Man ska inte ha sex före äktenskap säger denna. Hej och hå. På svenska heter detta äktenskap "Giftmål". Är det något man vill? Typ nej. Det hörs redan på namnet att det är något man ska hålla sig borta från.
Gift är farligt.

*****

Nu fick jag en annan tanke. Stackars troende och laglydiga kristna kineser alltså!

Varför är det synd om dessa undrar ni? Jo,
1. Först får de inte ha samlag före äktenskap enligt bibeln.
2. Eftersom kristendomen föredömer preventivmedel är dessa uteslutna.
3. Sedan är det ett barn politik i kina, detta säger att om den förstfödda är pojke får inte familjen skaffa fler barn. Är det en flicka får de en chans till.

Ett rätt knäckande senario. Bröloppsnatt, du blir av med din oskuld och tänker "YEEEEEEEES! Äntligen får man ligga." Dagen efter blir någon av er sjuk, och blir liggande i några veckor. När denna blivit frisk upptäcker ni att tjejen är gravid. Nio månader senare föder hon en pojke. Undra hur man skulle tackla det? Skulle man chansa eller bara leva i celebat resten av livet? Tur att man inte är kines


Over N Out Joacim

SNÖ! :D

Skulle ha dömt innebandy idag. Men Elfhög ringde och sa att Trollhättans stad hade stängt av alla komunala hallar. De sa även att det privat ägda Älvshögsborg hade hyrt ut hallen till HK Alingsås för "Någon flicktunering", men eftersom jag hade så jävla tråkigt joggade jag dit.

Det var ingen flicktunering, det var Champions Leuage handboll. Alingsås - Hamburg. Avdelning; Koll.se?


****

Det snöar ute. Det gillar vi, men det är visst bara jag. Jävla CYNIKER! Snö är bra, snö är kul!
Man ska inte begränsas av vädert. Det är lixom kallt vatten, och vatten är bra. För utan vatten hade vi dött. Sen kan man skasa snöboll på någon av sina grannar.

Jag var och handlade idag, skulle gå min vanliga lilla väg, men något stämde inte, nått var sig olikt. Det var 1 meter lös snö i vägen.
Men man som man är så gick man rakt egenom det. Eller inte, det fanns ingen imponera på så det kändes onödigt.

****

Bara så ni vet är jag inte en snäll kille, jag är en badboy!
Jag bryter allt för mycket mot lagen och regler. Det är inte bra. Det förstör min image, jävla bibloteksböcker som jag alltid glömmer att lämna i tid! Men man är väll en badboy.

****

Kvinnor har så mycket fördomar om män, de som jag stör mig mest på är: "Ni tänker bara på knulla" och "Ni kan inte göra två saker samtidigt".

På det första påståendet håller jag faktiskt med, nästan iaf. Vi kanske har större sex drift än tjejer överlag. Men se det från andra sidan; hur skulle världen se ut om båda hade huvudvärk varje kväll och när den ena inte har det så har den andra det? RFSU hade gått i konka.

Den andra har jag bevisat att inte tjejer häller kan. För ingen har lyckats sugit av mig och visslat samtidigt. Så faceit. Ni är inte bättre än oss på det häller. (Jävlar vad lite ligg jag kommer få nu, men någon måste påpeka det.)

****

Det värsta med snön är om det blir strömavbrott. Då kan jag inte raida på nukezone. Det skulle inte vara kul!

****


Over N Out! Joacim

Pliktan

Tja. Nu var det kanske dax att uppdatera lite. Vill börja att säga grattis till "min" lilla Rebecca som fyller 18 idag. GRATTIS! :D Men du kommer alltid vara liten, för mig iaf.

****

Helgen gick som vanligt i dömingens tecken. 3 helt okej insatser tycker jag, men ändå så är jag mest nöjd med den sista matchen på Söndagen. Elfhög - Halna P92. Trotts ett matchstraff och 10 tvåor var båda lagen super nöjda. Riktigt kul tycker jag.

En skön grej som hände under sista matchen:
Halna anfaller och rätt vad det är ser jag en klubba som är inställd på planen från Halnas bås. Sedan vänder spelet och Elfhög kontrar, och klubban bli ivägen. Där hade man kunnat blivit ställd, om man inte hunnit filura ut något tänkbart straff.

Det blev en tvåa för felaktigt byte. Alla nöjda och glada.

****

Skönast idag är iallafall den kille som ligger i bagageluckan på en bil och håller i ett släp, bara för att bilen saknar dragkrok. Alltså, vilken idée! Inte ens Polisen trodde på det. Sköna pojkar!

Se artikeln här

****
Tänkte köra en liten miniserie där jag återger lite minnen från min barndom. Gamla program som jag minns tex.

Vi börjar med detta.






De vilda djurens flykt (The Animals of Farthing Wood) är en brittisk-fransk animerad dramaserie. Manuset är baserat på romanenserien Djuren i gamlaskogen av Collin Dann.

Totalt producerades tre säsonger om vardera 13 avsnitt. Säsong ett premiärvisades 1993, säsong två 1994 och säsong 3 1995.

 

Over N Out Joacim


Shoobree!

Ny dag idag. Jag är faktiskt rätt pepp att blogg igen. Typ, i brist på annat. Jag funderar att eventuellt blir doktor i Hermeneutiks sociologi. Vore lite coolt, så det så!

****

Läste på Aftonbladet.se att Marcus Birro anser sig blivit hånad av Tony Irving i tv programmet Let's Dance. Jag tycker fan han får skulla sig själv. Är han med i det programmet så bör han vara beredd på att bli hånad. I artikeln står det massa kul. Jag gillar spec detta citatet: "Jag hade den veckan fyra andra jobb på andra ställen, och hemma väntar hela tiden en gravid flickvän och en ettårig son. Tonen var barsk. Samtidigt kan Irving missa två måndagar i rad i träningslokalen där han ska vara för att hjälpa paren med dansen inför veckan."
Avd: När kommer pappa och hämtar dig från Dagis då?

****

Vet ni om att jag inte har så städat hemma? Det är bara för att jag inte skulle ha koll vart jag lägger mina grejjer då. Om allt ligger på golvet, då behöver man inte vara ett snille för att lista ut vart man ska leta. Eller hur? Genialt. Typ.

****


Jag gör aldrig fel. Men ibland blir det lite orätt.

Over N out. Joacim

J'En Ai Marri

BORJONO, eller nått. Dax att uppdatera lite här och så märker jag hur länge jag orkar. Men just nu har jag motivation som en nått. Btw, vatten är farligt. Jag blev nyss blöt avre'.

Som några vet tänker jag vara cool och ta examen på två år istället för tre. Varför undrar ni? Det är för att jag typ är jag. Say no more people (Engelska, jag vet. Visst är jag cool?)

****

Hmm.. Vad har hänt sen jag senast bloggade tro? Jag har tex tagit felbuss när jag skulle och handla, och hamnade i grannkomunen. Avdelning: Oops.
Men det gick bra. Alla i Vänersborg är snälla. Eller nått liknande.

****

Jag har, av vissa onamngivna individer i min klass, blivit utnämd till "Latast i klassen". Därför vill jag bara redogöra att jag inte är lat, utan jag har bara ett smärre motivationshandikapp. Thats it! (Engelska igen.)

****

Tåg är kul att åka! Jag gjorde en lista av roliga saker man kan göra när man åker sträckan Örebro C - Göteborg.

1. Vissla tills någon kollar, sen slutar du för att åter upp ta det igen när de kollat bort. När de börjar bli irriterade byter du vagn och börjar om igen.

2. Tjuvlyssna på dem som sitter brevid dig, framför dig eller bakom dig och svara/ kommentera det de säger. Dock så det ser ut som du pratar i headset.  (Mycket roligt).

3. Typ skicka as många sms till dig själv och ha "Hej hej monika" som sms signal.

4. Gör grimaser. Bara spontant.

5. GÄSPA! Hälst jättehögt. Alla som hör gäspar också. Detta kan upprepas många gånger.

****

Jag tänker avrunda med min idol. Sheldon från "The big bang theory"







Lovely!

****



Kasta inte bäver i timmerhus!

Over N out! Joacim

RSS 2.0