Argh!

Hej inlämning av tentamen. Sen var det sängen som gällde trodde jag. Jo tjena. Heldag tamefan. Hej högskolan väst, har kolla på allt och inget, med betoning på det sista.

****

Ett brittiskt par har blivit kindnappade av pirater i somalia. Varken piratpartiet eller the pirate bay säger sig hahäller ha något med bortförandet att göra. Misstankar riktas då  mot Lettland och deras bidrag i Eurovision song contest 2008 (Se länk här). "Pirates of the sea är skärligen misstänkta" säger en man säger en källa.

****

Igår var jag och dömde en reservlagsmatch i Sollebrunn, mitt under andra perioden slås dörrarna upp och in rusar, brandkåren. Då hade en propp gått och de fått ett automatiskt larm.

Avdelning: "Kör så att det ryker grabbar "eller "grabbar nu går det lite hett till."

****

Hey ho, lets go!


Shoosvejs! Joacim

Sork

Hej, igår blev det ingen blogg som ni kanske märkte, det var för att jag pluggade och dömde innebandy. Men nu är plugget klart! :D Det är skönt.

****

Läser på aftonbladet att någon klever snobbe försökte smuggla ormar, geckoödlor och en spindel från Danmark till sverige. Genom att ha tejpat fast strumpor med ormar i runt bröstet och magen, samt snusdosor på benen. Snacka om att vidga vyerna.. Tur att han inte svalde skiten, då hade han nog inte mått så bra. Men lixom vafan, vem vill ha 14 ormar på bröstet och magen?

Han var säkert dansk. (Jag har inga fördomar, jag hatar alla lika mycket)

****

Det pågår tydligen en het debatt om hur dålig säkerheten är i lägre serier i engelska fotbollen. Nu har den diskutionen blåssat upp ännu mer. I en engelska fjärde ligan bröt en spelare foten och behövde bäras av planen, dock fanns det ingen bår på idrottsplatsen. Men de är uppfinnelse rika på ön och hämtade, en dörr. De la honom på dörren och så bars han ut. Snacka om att få dörren. Jag har slutat blivit förvånad.

****

Axilism - Vill ha sexuell kontakt med armhålor. Som sagt, har slutat bli förvånad.


Shoosvejs! Joacim

Pinnen

Idag har jag dömt innebandy och pluggat, vilket komemr bli mycket imorgon också. Psykologi = Folk som tror saker om andra människor. Typ.

****

Dagens konversation, från matchen idag:

Spelare 1 - Vart är min klubba
Spelare 2 - Du har den juh i handen?
Jag - Haha, eller kanske innanför shortsen
Spelare 2 - Nej du domarn, där finns ingen klubba.
Jag - Och hur vet du det?

Hela hallen asgarva. Hej matchledning!

****

Läst lite Sociologi idag också. Det finns en snubbe som heter Bauman som tycker illa om, ALLT. Han är fan tragisk, men det kan inte ha vart lätt att ha PMS på 1500 talet.

****

Imorgon skall jag röja lite till i Torsbohallen. Må utvisningarna hagla ;D

****

Vill ni ha ett skämt idag igen?

Okej då, här kommer det:

MORA IK


Shoosvejs! Joacim

Stek, smek och Rekobeko

Hej! Idag har jag fått pengar. Och post! Typ wihooo. Hej bästa dagen den här månaden.

****

Ska nog börja läsa latin, bli munk, flytta till en avlägsen plats mitt i skogen (Nyhammar? Check), raka hjässan och gå i en trasig potatis säck. Ingen kommer fatta vad jag säger då, fast de gör inte många här nere iaf. Så det blir reko.

****

Idag har jag handlat lampor eftersom "det kan vara bra att ha". Hej vuxen livet, hej duktiga Jocke. Det orkar vi inte med juh.  Man kan juh typ tro att jag har blitt hemma fru-man eller något sådant?

****

Jag har blivit inbjuden till ett möte på Hemköp i Ludvika, några rabatt grejer skulle man tydligen få. Känns onödigt, min styvmor är juh florist. (Höhö)

****

Fick höra en ny grej i avdelningen "lol och Rofl", Lmeo. Laughing my eyes out. Vem fan kommer på något sådant? Jag ska börja med mina egna förkortningar, ÄAJ,MHH! (Ägd av Jocke, Mohaha)




Shoosvejs! Joacim






Smack that! :)

Hej! fan vad jag pluggar, glömmer nästan bort bloggen. Förlåt :(

****

Jag har iallafall suttit och lyssnat på gamla låtar medans jag pluggade. Det kom en låt (Alla gamla X) som kort fattat handlar om att sångerskan vill ha alla sina gamla x på vinden, i en hönsnätsbur. Orginellt! Det har redan där språrat ur.

Inte konstigt att psykopater blir just psykopater. Lixom jag heter den österrikiska versionen "Alla barn i källarn"? Det är fan inte omöjligt? Världen är full av möjligheter.

****

Ett inslag Väst Nytt sa dem att i genomsnitt tar det 13 minuter för en ambulans att vara på plats efter att någon ringt 112.

Så jag blev lite sugen på ett expriment. Jag beställde en pizza på hemkörning och tog tid. Det tog ca 11 minuter. Så alltså skulle det vara bättre om vi hade pizzabagare som kör ambulans?

Snacka bra om man skulle vara sjuk och hungrig samtidigt. Då ringer man ambulansen först, sen pizzerian. Då är de där samtidigt typ. KANON! :)

****

Läraren till en av sina bråkiga elever:
"Gå och ställ dig sist i kön!"
"Det går ju inte, det står ju redan en där!"



Shoosvejs! Joacim

Ååååå SOPA!

Hej folket. Idag ska jag plugga. Jag har faktiskt börjat. *STOLT*.

****

Nu har jag gett mig in på något som jag kommer få ångra. Jag ska rida, på hästar, riktiga hästar. Det kommer bildbevis på det någon gång i framtiden! Må gudarna vara med mig, det kan behövas.

****

Igår drack jag min första julmust för denna jul-grejs, ni fattar säkert vad jag menar. Eller ja, man kan hoppas att ni fattar, för det gör knappt jag själv.

****

Den ryska björnen har börjat rört på sig. Igår blev det FC Barcelona som fin smaka på den fasansfulla ramen. DEt sägs att björnar anfaller blixsnabbt och utan förvarning, exakt som Kazan gjorde i den 73:dje minuten då Gökdeniz Karadeniz sprintade ifrån Barcas mittbackar och satte 1-2 för ryssarna, vilket blev matchens sista mål.
Barca får alltså lov att jaga Björn i Ryssland och Ukraina för att klara detta. Det kommer bli tufft. Håller en tumme för att Barca åker ur, skulle vara så skönt!

Tyvärr förlorade Liverpool mot några snigelätare igår, det gillars inte.

****

Sedan tänker jag slänga en känga till aftonblades såkallade "spelexpert" Ulrik Sandberg. Jag har aldrig varit med om att en månniska haft så mycket fel på lången som du har haft denna vecka. Shit, jag lovar dig att min mamma som TILLOCHMED vet att Timrå är känt för hockey skulle klara av ditt jobb bättre. Tur att man inte spelar efter dina förslag, stackars dem som gör det bara...

****

Kannibalerna hade tillfångatagit en finne och lät koka i stora festgrytan. Efter tre timmar gläntade de på locket, varpå finnen reste sig och sa:
"Härligt grabbar, är det någon som har en handduk?"

 

 

Shoosvejs! Joacim



Järla skit asså!

Good afternoon people! Idag har det vart chill, jag har inte gjort något spec. Typ blivit väckt av två klasskompisar som påstod att vi skulle haft skola idag. Men det sket de juh i det blå skåpet!

Igår anmälde Jag och Kim Karlsson oss till Gothia cup i Innebandy. Så nu har vi 2 cuper inbokade under jullovet. Gorbyscup i Falun 26-28 Decemberoch Gothia cup i Göteborg 3-6 Januari. Sköjs värre! Bor ni i närheten får ni gärna komma och kika lite.

****

Blir att fara hem den 5:te November. Det är kung om något! Blir att blåsa lite i Ludvika sporthall. Kom och kolla? =)

****

Idag blir det att gå och kika på CL matchen mellan Liverpool och Lyon med min klasskompis Richard "Norrköping" Gustavsson, chips och pizza! Det gillar vi!

****

Mina grannar har, enligt den berömda jungeltelegrafen, haft en högljudd fest i helgen. Jag bara jaha? Jag har fan inte hört något. Det ända som jag märkt är att det luktar systemborlag i hissen. Men det tycker jag inte är något problem, det är snarare så att det är coolt. Varför undrar ni? Det gör jag också, men vissa saker är häftiga utan att någon vet varför. Så är det bara.

****

Förövrigt så har en anonym vän skickat en låt till mig. Låten heter "Det luktar BAJS när man skiter". Vilken upptäckt asså! Jag blir så förvånad.

Rofl. (Betyder Rolling on the floor Laughing för er som inte visste det.)

****

Det var en gång Alla och Ingen som gick i en skog. Då gick alla vilse. Då var det ju ingen som kunde ringa 112.
(Hahahaha)



Shoosvejs! Joacim

Flygande körkortsmannen?

Hej! Igår blev det inget inlägg, jag var i Vänersborg hela dagen och dömde innebandy. Så kan det gå ibland.

Idag har jag handlat lite och lagat mat, mums!

****

Igår natt gick brandlarmet, halv 4. Tror ni jag blev arg eller? Jag flög som en kanon upp ur sängen och försökte få skiten att sluta pipa... Gick ej, det var juh kasst med batteri. Så nu har den fått ett nytt och hänger i taket.

****

Läste att polisen i Skövde gripit en man för bedrägeri, då han försökte ta körkort åt en annan man. Så nu fick jag en "jaha" upplevelse... Inte konstigt att det finns många idioter i trafiken, ifall de inte äns tar körkort själva. Men det var ingen dålig tanke.

Jo det var det fan! Man ska vara lik den man ska ta körkort för isf. Han var tydligen inte ens lik honom på Id-handlingen. IQ Fiskmås, HÖGST!

****

Jag funderar på om inte ICAs reklam med praktikanten är kränkande?!

Vad är det för budskap som går ut? Jo att Stig (chefen) är "snål" och har skaffat en praktikant som har ett handikapp? Det var värkligen inte snyggt gjort tycker jag. Därför tänker, iaf jag, bojkotta den "fördomsfulla" kedjan. Gör tycker ni också skall göra det.

****

Vill du ha fler besökare till din blogg? Gå in här. 100 garanterade besök! :)

****

Hellre frysa i tältet, än att tälta i frysen.





Shoosvejs! Joacim



2-0

God morgon. Idag gick jag upp 14:01, är man bäst eller är man? Idag blir det nog chill, för min knattematch var inställd. Jag tror typ att det är time för frukost, kanske. Ähh vi får se helt enkelt.

****

Nu har jag lyckats igen. Det här gången är det inte min spis som jävlas, det var mitt kylskåp. Först öppnade jag det och skulle plocka ut något (minns inte vad det var) och glömde jag stänga det. Efter en stund såg jag att det var öppet och då stängde jag det. Men självklart glömde jag ställa in grejen jag tog ut. Då började fanskapet motarbeta mig. Kylskåpet vägrade öppna sig, så jag tog i mer och mer. Tillslut gick det upp. Det var juh kanon, om jag inte hade flygit baklänges.
Fan att inget ska gå som jag vill. Jävla skitkök!

Köket - Jocke
2 - 0

****

Jag har båda säsongerna av Hem till midgård. Det är så överdrivet barnsligt så det bli kul. "Tyke inte dum", obetalbart.

****

Polisen till den nervöse föraren:
"Det här skrothögen vägrar jag kalla bil!"
"Vilken tur, jag har nämligen inget körkort."


Shoosvejs! Joacim

Action!

Godmorgon världen. Idag blir det med plugg, tyvärr. Sen regnar det också, jävla piss asså. Helgens planer är som följer:

Imorgon dömning, Knatteligan (Födda 02-04) i Torsbohallen, Trollhättan.
Söndag dömning i Vänersborg. Herr 5, Dam 3 och Pojkar 92.


Det ska bli spex, spec imorgon! Det finns inte något som är roligare än att döma småbarn. De säger aldrig något, alla runt bollen, gör de något fel säger de allt förlåt. Till domaren. Helt sjukt skoj! Älskart' :')

****

Idag ska jag nog kolla på teckande Robin Hood lite senare. Det är Robiiiiiiiin Hooooooooood jag vill haaaaaa. Awsomeness.

Annars så är det ända "roliga" om dagarna när posten kommer. Idag var det ett kuvert med mitt SJ prio kort, ett reklamblad från SEB och ett reklamblad från Ö&B. Spännande värre!

****

Såg att mina kära domarkollegor från Falun, Zebastian Fåhraeus och Patrik Heidenberg-Sjögren, fått chansen att döma Dalafyran. Jag kan inte annat säga än att det var på tiden! Ni skulle dömt där redan förra säsongen, om ni frågar mig. Keep working boys :-)

****

Två mjölkpaket till varandra:
"Vad är det med dig?"
"Jag är sur!"


Shoohejs! Joacim

091015

Hej hej! Idag har jag pluggat igen. Fan vad jag har blivit duktig, det är sååååååååååå illa. Men jag hittade på ett sätt att roa mig på (Se senare i inlägget).
Är fan helt jävla såld på fiskpinnar med nudlar och stekt lök. Student mat och så jävla gott! Fuck you oxfile, det är en ny sheriff i stan.

Spex
att man har en egen Facebook grupp. Jocke Erikssons Fanclub!. Så jag förväntar mig att alla som läser detta blir fans. :-)

****

Alexander kyckling, min nya idol! Vilken låt, helt underbar. Finns att lyssna på här. Man kan juh inte bli annat än glad.

****

Jag får fler och fler unika träffar per dag. Det gillar vi, det betyder att det finns potential i det jag skriver. Fortsätter ni läsa, så fortsätter jag skriva!



Shoosvejs! Joacim

Nyhetsnytt.

Satt och läste lite gamla artiklar på Aftonbladet när det kom upp en artikel om att inbrottstjuvar får reda på när du inte är hemma, via Facebook. Under den artikeln fanns någon artikel om Johan Palm.
Då började fantasin flöda!
Tänk denna rubrik
"Johan Palms oskuld bestulen, medans han badade bollhav och drack päron soda" Ojojoj...


****

Lyssnar på lite spex musik på spotify. Bara en notis.

****

Sitter och funderar lite... Tjejer vill juh gärna att man tar ut dem till något dyrt, fint ställe när det skall firas... Fan asså om alla bensinmackar skulle rusta upp sina lokaler! Då hade det juh både blivit dyrt och fint. Fast jag tror det hade vart torrare än sahara öknen för en annan efter det. Men men, bara en helt normal tanke jag hade.

****


Livet är grymt sa bonden. Grymt grymt sa grisen.




Shoosvejs! Joacim

Dödssjukan!

Hej hej hej, idag har jag pysslat med mig hemtentamen i Sociologi. En av 4 frågor blev iaf besvarade. Dock den, enligt mig, svåraste, så jag är inte bitter!

Idag har jag även stekt fiskpinnar. Det gick king denna gång! (Ni som inte läst det bör läsa mitt första inlägg)

****

Enligt en rapport Smiddskyddsinstitutet och Socialstyrelsen kommer ca 400 000 svenskar drabbas av svininfluensan. Några vanliga symtom på svininfluensan är huvudvärk och kräkningar. När jag läste det kom jag på att jag har de symtomen. När jag kollat på Äntligen hemma för länge.

****

Vilken sport har mest skurkar?

BOWling



Shoosvejs! Joacim

Rajrajrajrååååå.

Tjolahoppsan! Sitter och kolla lite på youtube (eller som de säger här i söööööööööööder "Tuben")

Jag hittar vissa roliga filmer... Så jag gör det jag gör bäst! En topplista!


5. Den skumma "programledaren"

Det finns barnprogram som barn kan få kolla på, och så finns det sådana som man inte ska låta barnen se på. Detta är ett praktexempel! Får man kanske funderingar på om programledaren har en kärlek till barn? Döm själva.

http://www.youtube.com/watch?v=xU9W7Qo1T6M



4. Adam och Eva

Den värkliga historien om Adam och Eva.

http://www.youtube.com/watch?v=dMpAj1Wn5aw&feature=related



3. Domaren

Den här snubben är så skön!

http://www.youtube.com/watch?v=uO-E2T1hayU&feature=related


2. Bilkontroll.

Det är fan så man vill bli stoppad.

http://www.youtube.com/watch?v=LGg_bbCJXbE&feature=related



1. Coolaste gubben!


Det här är iallafall, genom alla tiders, youtube kändis! Man kan inte annat än älska honom!

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w




Shoosvejs! Joacim

Rund humor!

Hej hopp gummi .. hanske! Idag har jag vaknat och ätit. Jag har även hunnit med att slå en drill. Fan vad stressigt det är just nu asså, hinner knappt med mellan varven. :)

Jag läste nyss en lista på sportbladets närupplaga där Lars Nylin listade de roligaste namnen på fotbollslag från världens alla hörn. Så jag tänkte göra en egen lista, då med Svenska lag.

Några lag som fanns med på hans lista:

Maseru Naugthy Boys, Lesotho
AlbinoLeffe, Italien
Derpotivo Wanka, Peru
Mysterious Dwarfs, Ghana

Colo-Colo, Peru
Dingli Swallows, Malta

Min Lista:

Djurgårdens IF, Stockholm:

Kan tänka mig att det låter som ett zoo på träningarna

BK Häcken, Göteborg:

Det skulle visst vara skitkul att döma dem!
Annars kanske bara rumpnissar platsar där.

Mjällby AIF, Blekinge:

Head and shoulders största utmaning!

IF Älgarna, Härnösand:

De får passa sig nu när jakten har börjat.

Pappas Pojkar IF, Stockholm:

Får bara bröderna till killarna i tvprogrammet "Mammas Pojkar" spela där?

Tullinge Triangel Pojkar, Stockholm:
De har nog roligt i duschen efter matcherna.


Bubblare:

Små Gröna Män, Stockholm
Tomtens IF, Gudhem
BK Trix, Göteborg
BK Stolpskott, Stockholm
BK Skjutet, Göteborg
Real Maskin, Göteborg



Mycket roligt!

****

Vet ni vad snabbmat kallades för på medeltiden?

Harar



Shoosvejs! Joacim








Klockan 02:08 en söndagsnatt.

Hallå! Det är typnatt. Bara ett litet konstaterande.
Det var ett gott kvällsmål jag åt idag, 2 tekakor med kvaiar (Utalas kavi-ar!! inget annat). Det var mycket mumsigt.

Just nu sitter jag inne på kamrat (En ungdomscommunity) och kikar runt lite. På kamrat finns det en funktion som simpelt förklarat går ut på att man köper en liten stund i rampljuset, detta kallas för "live". När man köpt ett "live" (vilket man gör genom sms) så får man skriva en rad som sedan visas för alla inloggade medlemmar.

Exempel på live:

coolisisti, tjej 17 år från Ystad säger: "jag älskar dig jätte mycke du betyder allt för mig Min älskling heter Zago"
Tulduz92, tjej 16 år från Kiruna konstaterar: "Varmt vatten är inte gott"
Lotevere, tjej 18 år från Landskrona påstår: "JaÄr enAnnorlundaTjej som ni bör skriva till+att man är uppeNu så geMIGenCHANS"


Ett litet svar från mig dåra:


coolisisti: Tack du, men jag vet inte vem du är. Jag älskar dig tyvärr inte tillbaka. Ps, hälsa Brago eller vad din älskling hette ds.

Tulduz92: Där har vi första sidan på alla stora tidningar imorgon. Vilken upptäckt!

Lotevere: Asså jag vet inte vad problemt med ditt rättstavningsprogram är, men du bör kanske be någon behörig kika på det.

Man behöver lixom aldrig vara orolig över att få tråkigt. Mycket bra och billig underhållning!

****

Vad får man om man har en föreläsare som rökt på?

Jo en Högtalare




Shoosvejs Joacim


Den Norrländska maffian.

Hejsan hoppsan lilla blogg. Idag har jag typ sovit hela dagen! Det var så nice. Jag tagit en stor chansning denna söndag, den förändring kommer förmodligen förändra mitt liv för evigt. Men vad det är kommer i slutet av detta inlägg.

Dagens inlägg skall handla om maffior.

Det finns, enligt mig, tre sorters maffior, i Sveriges avlånga land.

Dessa:

1. Den organiserade brottsligeheten som genom att rånat banker och spränga värdetransporter får massa pengar och inflytande.

2. Nästa maffia tar kraft när någon chef där har tröttnat på svenska regeringen eller någon riksdagsmedlem. Jag talar förstås om Radiotjänst i Kiruna AB. Nu har de även börjat terrorisera oss vanliga medborgare! I lördags fick jag ett samtal av dem, klockan 3 på dagen! Men hallå eller? Normalt folk ligger juh och sover då.

3. Den sista maffian är nog den värsta av dem alla. Den maffian som är ute bland oss människor och förpestar vår tillvaro genom att knacka dörr och prata om massa märkliga saker som har hänt dem. Ni har nog alla förstått att denna maffian är Jehovas vittnen. Ord överflödiga.

****

Nej undra om jag och mina al-qaida kompisar skall besöka Usama bin Ladin en snabbis för att planera ett rån mot en värdetransport eller hur vi ska spränga en bank.

Jag hoppas du som läser detta för SÄPOs räkning också börjar följa min blogg :-)

****

Jag lovade i början av inlägget att att tala om vad som kommer förändra mitt liv. Det är så att jag bytt tandkräms märke, från pepsodent till sensodyne. Kändes som ett natuligt steg i mitt liv.


Shoosvejs! Joacim


Den blomstertid..

Fredag, underbara fredag! Hejsan bloggen, idag har jag inte gjort så mycket. Har lagat lite mat och vart ute och gått, inget mer märkvärdigt. Men det en sak som jag hatar, det där jävla brandlarmet! Den går varje gång man öppnar ugnen, även om maten INTE brinner, så tjuter skiten. Helt idiotiskt.

Igår så förstod jag hur omusikalisk jag är egentligen. Jag pratade i Telefon med Rebecca (Som spelar en stor fiol som står på golvet) och på msn med Emmie (Som går Estet musik). Det snackade om hissar, bissar, 1/16 dels noter, A-B-E-H toner osv. Jag fattade typ, ingenting!

Men jag blev att fundera lite, vad är musik? Efter många timmars (eller ja, egentligen var det några minuters) tänkade kom jag fram till detta:

Musik bör man kunna beteckna som en konstform, och då den både är färglös och oftast luktlös så är det nog lämpligast att avnjuta den med öronen. En synonym till musik bör  kunna vara "organiserat oväsen", speciellt sådanna band som Slayer, Static-X och Slipknot. Ofattbart att deras låtar kallas musik.



Shoosvejs! Joacim










Spanska trollkonster?

Hejsan hoppsan folket! Idag har jag fått min första hemtentamen, det blev inom den kurs som inte var psykologi, jag vet faktiskt inte vad den heter, eller vad den handlar om. Men det kommer säkert gå... bra...
Okej, nog om mig. Nu ska ni få höra vad som gjort min dag!

Det finns många olika sätt att få stopp på en fotbollsstjärna. Man kan punktmarkera, det vill säga att man i princip är innanför underkläderna på denna. Väldigt närgången för er som ändå inte förstod. Man kan också försöka störa denna med små efterslängar och psykningar. Detta händer, inte alltid inom ramarna för spelets regler, men det händer.

OCH så finns det en nya metod!
Det är tydligen en kvinna som betalat 15 000 Euro för att häxdoktorn Pepé skall skada Real Madrid stjärnan Ronaldo, eftersom denna skall bedragit henne. Då tänkte man att man hört allt, men icke! Nu när Ronaldo fått en lättare fotskada har någon person i Ronaldos närhet börjat ora sig , och beslutat sig om att anlit en expert för att motverka den "onda Pepés" plan. Så denna sökte upp sin expert, som ironiskt nog är, ja just det! En häxdoktor. Hans främsta uppgift är att förhindra Pepés försök att skada superstjärnarn. Ord överflödiga säger jag bara....

En av Real Madrid heter förresten, ironiskt nog, Pepé. Liten notis bara.

Jag säger så här. Jag kanske skall blir häxdoktor. Jag kan nått korttrick och då bör jag väll kunna slänga iväg en förbannelse eller två? Så svårt kan det inte vara.


Shoosvejs! Joacim

Tjänst eller Björntjänst?

Hejsan svejsan! Detta inlägg kommer handla om teknikens under. Fjortisens bästa vän. T9 ordlistan.

Jag såg att det tillochmed anordnas VM i sms skrivning. Det är faktiskt sant! Jag tror att T9 ordlistan är det största som hänt människan sedan msn kom, iallafall om man är 14 år, har chockblekt hår, en för liten bh och hänger med killar som har hårsnoddar runt benen, så kallade Partillejonny's

Ett annat fenomen med vår kära "hjälpreda" är att den hjälper oss att stava. Det är juh jättebra, om man  ska skriva ord man aldrig använder i ett sms.

Exempel:

Ont och Mot - Det ord som kommer upp är Nöt.
Kanelbullar finns inte ens som ord, utan mitt ord blev Kamelbullar, och det låter inte så jätte gott faktiskt.


Några små exempel på hur bra vår kära teknink kan vara. Det var bättre förr säger många, det är bättre nu säger jag, men reserverar mig förundantag.

Shoosvejs! Joacim

Felanmälan.

Jag har varit ledig idag, och vad passar inte då bättre än att laga mat? Jag kände för något riktigt exotiskt, något som skulle ta timmar att göra, många orientaliska smaker.... Så det blev att jag stekte några fiskpinnar! Snacka om gått det var!
Men det var inte det som inlägget ska handla om, utan det mystiska "felet" på min spis...

Så här steker man fiskpinnar enligt mig imorse:
1. Man lägger smöret i stekpannan ställer den på den platta man tänkt använda, invänta smältning!
2. Sen skall man lägga i fiskpinnarna och vända på dem lite sporadiskt, sisådär med 2-3 minuters mellanrum!
3. När de är gyllenbruna är de klara, hur svårt ska det vara?

Tillräckligt, för mig!
Jag var klar med punkt ett,  men tamefan, smöret smälter inte. Så jag kollar att stekpannan står på rätt platta, vilket den gjorde. Jag kikade proppskåpet, en propp kanske hade gått? Men icke. Jag kollade till och med att sladden till spisen satt i väggen, vilket den givetvis gjorde, vem skulle dragit ut den? Då tröttnade jag! Jag ringde mitt bostadsborlag, Eidar, och skulle göra en felanmälan.

Hon som svarade var jätte trevlig och frågade om namn, lägenhetsnummer och ärende. När jag talat om att spisen inte fungerade så blev hon tyst, sedan frågade  hon om jag slagit på plattan, vilket jag självklart gjort. NOT. Hon hittade felet utan att ens titta på spisen, jag letade i en kvart. Det var sjukt pinsamt, men jag tror folket på bostadskontoret Kronogården hade en rolig arbetsdag iallafall.

Så efter dagen ser min lista för hur man steker fiskpinnar ut såhär:
1. SLÅ PÅ PLATTAN!
2. Lägg smöret i stekpannan och invänta smältning.
3. I med fiskpinnarna.
4. När de är gyllenbruna skall de förtäras.

Hur svårt ska det vara?

Shoohej! Joacim

RSS 2.0